VÄLKOMMEN TILL VILLA JANINA

Torreblanca / Fuengirola / Costa del Sol


Vår fina panoramavilla ligger i Fuengirola, Torreblanca på den spanska solkusten mellan Malaga och Marbella med fantastisk utsikt över havet. Vid fint väder ser man Afrikas kust. Villan ligger en bit upp från havet (ca 1000 m) men ändå centralt i ett mycket lugnt område.

 

Villa Janina, som villan heter, är på ca 300 kvadratmeter fördelat på tre plan med plats för 13 personer.

På entréplan är det hall, toalett, toppmodernt kök och ett stort vardagsrum med matplats och ett stort allrum samt ett litet kontor. Uteplats med grill, utekök, stolar och matbord på baksidan samt terass med utsikt över havet och staden.

På andra plan är det sovrum fördelat på två enbäddsrum, ett trebäddsrum, ett tvåbäddsrum samt ett stort masterbedroom med dubbelsäng, tre badrum och en liten uteterass

Längst ner i anslutning till poolområdet är det en lägenhet med två sovrum, en våningssäng samt en dubbelsäng, badrum litet kök samt ett vardagsrum med direkt utgång till poolen.

 

Stor uppvärmd pool 10 x 4 meter med trappa ner i den lite grundare delen på ca 1.50m djup. Den djupare delen är 2m djup.

Stort poolområde med solstolar, bänkar, parasoller och bordtennisbord. Parkering på gatan samt en liten parkering vid villan

 

Närmsta flygplats finns i Malaga (cirka 20 min med bil)

Femton minuters promenad ner till stranden och tio minuters promenad till tågstationen (tågen går både till flygplatsen och in till stan). Det finns även buss (300 meter från villan) som går två gånger per timme ner till havet.

FILMER


Klickar du på bilderna nedan så kommer du till en YouTube länk med film från huset. 

PRISER


Högsäsong: Juni-augusti  €3500/vecka

Mellansäsong: April-maj, september - oktober €3400/vecka

Jul och nyår €3400/vecka

Lågsäsong: november, december, januari, februari och mars €3200/vecka

Uppvärmd pool €250

Slutstädning, lakan, handdukar och elförbrukning ingår.


LEDIGA DATUM

Klicka på bilden för uppdaterad kalender med tillgänglighet.